När det nya året 2021 just har klivit över tröskeln är det förmodligen många som avger ett och annat nyårslöfte. Många av dessa handlar om att bli mer hälsosam inför framtiden, kanske träna mer eller…sluta röka. Det sistnämnda kan gå betydligt enklare om du väljer att trappa ner rökningen med en e-cigg.

Det dummaste när du vill sluta röka är förmodligen att sluta tvärt. Då finns det en stor risk att du börjar igen inom kort. Att trappa ner med Vape och E-cigg från premiumvape leder till ett mindre och mindre sug som gör att du snart kommer att slopa cigaretterna.

 

Är vapeing hälsosamt?

Det kan vara lite tvetydigt om vapeing och vanlig rökning inte är lika ohälsosamt. Faktum är att vapeing kanske inte är lika hälsosamt som att ge upp rökningen helt, men det är i alla fall ett steg på vägen mot ett hälsosammare du. Många väljer att köpa e-juice med mycket lite nikotin eller efterhand trappa ned dosen av nikotin för att sedan slopa det helt.

 

Öka ditt välmående med andra positiva ting

När du ändå givit dig in i leken för att bli en bättre version av dig själv, finns det flera saker du kan göra för att må bättre. Träna är en sak, men glöm inte vikten av bra kost och – ha kul! Många underskattar vikten av att ha roligt och omge sig med fina vänner och en bra partner. Är du singel – gå ut eller gå ut på nätet och börja dejta. Kanske kan du försöka söka nytt jobb och få trevligare lön och kollegor. Ta en funderare och skriv ner vad det är du saknar i livet och vad du vill förbättra. Ta sedan tag i de viktigaste punkterna och se vad som är mest realistiskt att förändra. Sedan är det bara att sätta igång!

 

Stäng meny