Studsa dig glad och i form. Med en studsmatta blir familjeaktiviteterna både bättre och roligare. Det är ett perfekt träningsredskap som alla kan ha glädje av.

Tänk alltid på säkerhet när du ska inhandla en studsmatta. Den ska inte stå under ett träd och få folk att slå i huvudet när de studsar, och de ska heller inte vara i dålig kvalitet så att mattan går sönder. Klicka på köp studsmattor här och hamna på Garden Stores fantastiska utbud av studsmattor.

Att tänka på vid köp av studsmattor

Ställ upp studsmattan på ett plant underlag så att den inte välter vid användning. Då riskerar du eller dina barn att slå sig ordentligt. Underlaget måste vara stadigt och helt plant, antingen på gräs eller grus, men gräs är trots allt mjukar om du skulle ramla ur.

Låt inte heller studsmattan stå under ett träd som du riskerar att slå i när du hoppar och studsar. Låt mattan stå under bar himmel utan hinder vare sig ovanför eller bredvid den.

Ha alltid ett skyddsnät runt studsmattan, det är annars lätt hänt att barn ramlar ur eftersom man kan bli lite yr och missa kanterna när man hoppar. Nätet ska vara i direkt anslutning till studsmattans kanter och alltså inte skapa ett mellanrum mellan mattan och gräsmattan. Då kan benet halka igenom och bli fast och kanske brytas.

Kvalitet och säkerhet

Köp alltid en studsmatta som har gått igenom säkerhetskraven och testerna. På Garden Store som nämns ovan är samtliga studsmattor av toppkvalitet för att du och dina barn ska kunna hoppa tryggt och säkert. Om ni är en hel familj som ska studsa samtidigt – köp en större modell där flera får plats, det vill säga om det finns tillräckligt med utrymme för den på tomten.

Stäng meny